• INFO

  Tältä sivulta löydät tietoa tapahtumaan liittyen. Luethan alla olevat kohdat ennen tapahtumaan tulemista. Voit myös ottaa yhteyttä, mikäli kysyttävää ilmenee.

 • INFO

  1. YLEISTÄ

   

  Tapahtuma on Hämeenkyrön jäähallin pihassa. Ilta tapahtumien ikäraja on 18-vuotta. Päivätapahtumaan on vapaa pääsy ja tällöin alue on ikärajaton. Esiintymislava on jäähallin parkkipaikalla. Omia juomia ei saa tuoda alueelle. Lisäksi alueelle ei saa tuoda mitään laittomia välineitä tai aseita.

   

  2. AIKATAULU

   

  Portit avataan perjantaina ja lauantaina klo 18.00. Esiintyjien aikataulu löytyy "aikataulu" välilehdeltä. Tapahtuma alue suljetaan molempina iltoina viimeistään klo 02.00.

   

  3. LIPUT

   

  Ennakkoliput vaihdetaan rannekkeeseen portilla. Ennakkolipulla pääsee nopeammin sisäpuolella. Huomioithan tulla hyvissä ajoissa paikalle.

   

  4. ANNISKELUALUE

   

  Asiakkaan on pyydettäessä pystyttävä todistamaan ikänsä. Anniskelu-alueella maksuvälineenä käy käteinen pankki- ja luottokortti. Palvelua nopeuttaaksemme suosittelemme ottamaan käteistä mukaan. Anniskelu loppuu molempina iltoina klo 01.30

   

  5. KULJETUKSET/PYSÄKÖINTI

   

  Autojen pysäköiminen Eljaalantien ja Valtakadun varteen on kielletty. Parkkipaikkoina toimivat Koskilinnan- ja Valintatalon pihat. Taksitolppa löytyy Eljaalantien varresta. Taksin puhelinnumero on 040 676 4000. Tapahtumaan pääset yleisillä linja-auto kyydeillä. Katso aikataulut matkahuollon sivuilta.

   

  6. WC

   

  WC:t löytyy Jäähallin sisältä sekä ulko-alueelta. Inva-WC löytyy jäähallin tiloista. (pyydä järjestyksenvalvojia tarvittaessa auttamaan)

   

  7. MAKSAMINEN

   

  Pankki- ja luottokortti käyvät maksuvälineenä Alueella on useita erilaisia myyntipisteitä.