• ESIINTYJÄT

  Julkaisemme tänne yksitellen esittelyt tämän vuoden esiintyjistämme
   
  PERJANTAI 03.08.2018
  Raja
  Holmala
  Neljä Ruusua
   
  LAUANTAI 04.08.2018
  Samae Koskinen
  Teflon Brothers
  Dj Oku Luukkainen (Feat. Solid Base, Mighty 44 ja Chorale)
   
   

 • JANNIKA B

  Esittely

  Jannika B on lähtöisin musikaalisesta perheestä. Pienestä pitäen on hänen elämänsä täyttänyt musiikki, laulu ja tanssi.

   

  Jannika osallistui vuonna 2007 idols kisaan ja pääsikin aina semifinaaleihin asti. Vuoden 2007 idols-kisaa seuranneet muistavat yleensä kokkolalaisen Jannikan punapukuisena tyttönä joka valloitti monen sydämen iloisuudellaan ja aitoudellaan.

   

  Pitkään haavena ollut laulajanura on antanut odottaa, mutta keväällä 2011 Jannika päätti ottaa onnen omiin käsiinsä, kääriä hiat ja alkaa hommiin! Artisti lähti siis omin voimin liikkeelle, keräsi tiimin ympärilleen ja päätti toteuttaa unelmansa oman visionsa kautta.

   

  Loppuvuodesta 2011 Jannika B julkaisi Onnenpäivä –singlen ja teki huikean työn raivaten tiensä Onnenpäivä -sinkullaan jo mm. YleX:n ja NRJ:n soittoon. Debyyttialbumin toinen single, Hulluksi onnesta, ilmestyi kesäkuussa 2012. Kappale on ensimmäinen sinkkujulkaisu Jannika B:n oman ONA-levymerkin alta. Levyn kolmas sinkkulohkaisu, Seuraavaan elämään, julkaistiin lokakuussa 2012 ja oli monet viikot Suomen radioiden soitetuimpia kappaleita. Youtubessa sillä on yli miljoona katselukertaa.

   

  YleX:ltä ”Tee-se-itse-popitar” -lempinimen saanut artisti on osoittanut kaikille, että unelmat voivat toteutua jos vain tahto ja rohkeus riittävät.

   

  Alkuun

 • Elonkerjuu

  Esittely

  Elonkerjuu yhtyeen historia on moni väritteinen. Siihen liittyy suuria tunteita, lavaenergiaa, vaihdoksia, taukoja, menestystä, iloa ja uudelleen syntymistä. Elonkerjuu-yhtye palasi pitkältä tauolta uuden solistin voimin. Juha Lagström jätti yhtyeen ja sen riveissä aloitti The Voice of Finland -sarjasta tuttu Osku Ketola joka on lunastanut paikkansa Elonkerjuun keulahahmona vakuuttavasti.

  Mukana yhtyeessä jatkavat kitaristi
  Simo Ralli, basisti Antero Naali sekä rumpali Lenni Paarma. Viulisti Johanna Koivu jättäytyi pois yhtyeestä jo aiemmin. Elonkerjuu julkaisi debyyttialbuminsa Ilon pirstaleet syksyllä 2012. Vuonna 2013 Elonkerjuu voitti yleisöäänestyksessä Vuoden yhtyeen Emma-patsaan. Yhtye oli ehdolla Vuoden yhtyeeksi myös Emma-raadin valitsemassa kategoriassa. Elonkerjuu voitti aikanaan Lauri tähkän kanssa yleisöäänestyksen vuosina 2006-2010.

   

  Elonkerjuun vankasta suosiosta kertoo pitkäaikaiset, lojaalit fanit, uusia tietenkään unohtamatta. Yhtyeen Ilon pirstaleet-albumi julkaistiin vuonna 2012. Se meni suoraan listaykköseksi sekä myi kultaa vain parissa päivässä.

   

  Tänä keväänä Elonkerjuu palasi sorvin ääreen toden teolla! Uutta musiikkia kuultiin maalikuussa 2018 ”Saanhan mä tulla viereesi” -sinkun muodossa. Yleisö on löytänyt Elonkerjuun jälleen erinomaisesti ja keväällä bändin keikoilla on ollut väkeä runsain mitoin.

   

  Paluu lavoille olit tehty suurella sydämellä ja sykkeellä. Elonkerjuu on tunnettu energisistä lavaesiintymisistään ja folk-vaikutteisesta suomirockistaan, jonka sanoituksissa paistaa läpi pohjalaisuus.

   

  Alkuun

 • Oliver

  Esittely

  Suomenkielisen popin ja rockin välimaastossa seikkaileva Oliver tekee musiikkia suoraan sydämestä elävästä elämästä. Kitaravetoiset kertosäkeet ovat isoja ja tunnelmaa paisutellaan pienestä suurempaan mahdollisimman paksulla siveltimellä. Nelihenkinen yhtye tunnetaan energisenä livebändinä yli 400 keikan kokemuksella.

   

  Oliver julkaisi viimeisimmän Valo loistaa -singlen perjantaina 4.5. Kappaleen on tuottanut tuttuun tapaan Rake Eskolin (mm. Haloo Helsinki!, CMX). Yhtye sanoittaa kappaleitaan yhdessä supersuositun somerunoilija Hanna Lindin kanssa. Lind on tunnettu "Kun sanat riittävät" -sivustaan.

   

  Oliver julkaisee ensi syksynä 28.9. "Singlet 2014-2018" -kokoelmalevyn, joka sisältää jo julkaistujen singlejen lisäksi myös ennen julkaisematonta materiaalia. Aiemmin yhtye on julkaissut kolme albumia vuosina 2009-2013. Yhtyeen musiikkia on soitettu useilla suomalaisilla valtakunnallisilla- ja paikallisilla radioasemilla.

  Kuuntele yhtyeen tuotantoa Spotifysta: http://smarturl.it/oliver_spotify

   

  Oliver:
  Jari Väyliö - laulu ja kitara
  Peter Miinala - kitara
  Lasse Hietala - basso
  Tero Kaihola - rummut

   

  Alkuun