• ESIINTYJÄT

  Eppu Normaali
  Kormus
   
  Jari Sillanpää
  Laura Vuotilainen
  Uniklubi
  Petri Nygård
   
  Lord Est
  Mimi ja Kuku
   

 • Esittelyt

  Julkaisemme tänne viikottain esittelyjä ensi kesän artisteista

  Tuure Kilpeläinen ja Kaihon Karavaani

  Esittely

  On iso kunnia saada ensimmäistä kertaa historiassa Tuure Kilpeläinen ja Kaihon Karavaani Hämyvestareille!

   

  Tuure Kilpeläinen ja Kaihon Karavaani on suomalainen yhtye. Suomalainen maailmanmusiikki voisi olla oikeahko termi kuvaamaan Tuure Kilpeläisen & Kaihon Karavaanin seitsemisen vuotta kestänyttä musiikillista taivalta. Urallaan jo viisi albumia julkaissut ryhmä on elementissään niin klubeissa, festareilla kuin konserttisaleissakin.

   

  Tuure Kilpeläinen ja Kaihon Karavaani kulkee vahvasti omaa polkuaan sekoittaen rytmikkääseen ilmaisuunsa suomalaista kaihoa, elokuvallista kitarointia ja tarinallisia tekstejä. Kaihon Karavaani on päästänyt yhteisen luovuuden valloilleen, joka aukeaa energisellä palolla elävän yleisön edessä.

   

  Vuodesta 2003 lähtien Tuure on levyttänyt musiikkia sooloartistina, jolloin hän teki kolme sooloalbumia omalla nimellään, kunnes 2010-luvulla Tuure alkoi kiinnostua maailmanmusiikista, jolloin syntyi nykyinen kokoonpano Tuure Kilpeläinen & Kaihon Karavaani. Bändin keulahahmo on julkaissut kuusi sooloalbumia ja tehnyt kappaleita myös muille artisteille, esimerkiksi Jonna Tervomaalle, Vesa-Matti Loirille, Jorma Kääriäiselle, Kari Tapiolle ja Johanna Kurkelalle. Valon pisaroita-albumin kappaleista suurin osa Tuure Kilpeläisen käsialaa, mutta nykyään yhtyeen muut jäsenet ovat mukana biisien teossa.

   

  On suuri kunnia, että Tuure Kilpeläinen ja Kaihon Karavaani nähdään tänä vuonna ensimmäistä kertaa Hämeenkyrössä ja Hämyvestareilla. Luvassa on varmasti energinen ja mukaansa tempaava keikka, kun bändi pääsee perjantaina 28. heinäkuuta hyppäämään Hämyvestarilavalle!